Deel vacature

Solliciteren

Stagiair (e) E-Commerce

Vianen | Stage

Introductie

Ben jij op zoek naar een meewerkstage in de richting van Direct Sales/E-Commerce en wil jij ervaring op doen bij een internationaal A-merk? Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons kan helpen onze online strategie uit te rollen. Jij kunt je in je opleiding opgedane kennis direct praktisch inzetten en jouw kennis vertalen naar campagnes.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de invulling van de Direct Sales Marketing kalender. Jij initieert, coördineert en implementeert online campagnes voor miele.nl. Je zorgt ervoor dat onze webshop wordt voorzien van de juiste banners en content. Om onze verschillende productgroepen aan de man te brengen voer jij een e-mailmarketingplan uit en stemt deze moeiteloos af op de juiste doelgroep. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven van A tot Z.

Tijdens je meewerkstage ben je onderdeel van het Direct Sales team en word je aangestuurd door de E-commerce manager. Tijdens je stage heb je ook veel contact met ons hoofdkantoor in Duitsland.

Wie ben jij?

Je kunt niet wachten de opgedane theoretische ervaring van je studie bij ons in de praktijk toe te passen! Jij bent zelfstandig en proactief. Je hebt een passie voor E-Commerce of Online Marketing. Daarnaast ben jij:

•Een hbo student, bijvoorbeeld in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Communicatie of Marketing;

•Jij bent beschikbaar voor een stage in de periode januari/februari tot juni/juli;

•Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;

•Ervaring met Adobe Photoshop is een pré.

Wat krijg je ervoor terug?

Werk waar je trots op mag zijn. Dat ga je bij Miele neerzetten. Je draagt bij aan producten van de beste kwaliteit. Daarnaast geven wij je graag volop vrijheid om van jouw functie een succes te maken.

Er is meer! Ook bieden wij jou:

•Een passende stagevergoeding;

•Een prachtige werkplek;

•Korting op onze producten;

•Laptop.

In het kort over ons

Bij Miele leveren we producten van de beste kwaliteit. Met ons motto ‘immer besser’ weten we al onze apparatuur iedere dag te verbeteren. Wist je dat wij als enige fabrikant in onze branche producten testen op een zeer lange levensduur? En dat we een echt familiebedrijf zijn dat al sinds 1899 bestaat? Naast kwaliteit hecht Miele veel waarde aan techniek, comfort, design en service.

Wij geloven in kwaliteit. Dus ook in die van jou. Miele stimuleert daarom haar medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Omdat jij de expert bent, geven we jou graag eigenaarschap over je eigen taken. Wereldwijd werken er zo’n de 20.000 mensen voor Miele. Hiervan werken er 310 in Vianen, Nederland. Dankzij jou en je collega’s worden onze klanten ontzorgd, geïnspireerd en kunnen ze nóg meer van het leven genieten.

Is deze stage jou op het lijf geschreven?

Laat dan vandaag nog je reactie achter via de sollicitatiebutton! Heb je nog vragen over de vacature of over het sollicitatieproces? Afke, Miele Recruiter, helpt je graag verder via tel. 06 34 55 72 64.

OrganisatieSolliciteren