Servicetechnicus

Miele staat voor hoogstaande kwaliteit. In alles wat we doen streven we naar het hoogst haalbare. Alleen zo maken we onze belofte ‘Immer besser’ waar. Geen dag is hetzelfde als servicetechnicus bij Miele. Wat wel hetzelfde blijft is de beste kwaliteit producten waarmee je komt te werken. Als Servicetechnicus weet jij als geen ander hoe je gaat voor 100% perfectie. Precies zoals jij het wilt, met eigenaarschap over je eigen taken. Dat is hoe je bij ons te werk gaat. Zowel in de professionele markt als direct bij de consument.

Nieuwsgierig hoe het is om te werken als servicetechnicus bij Miele? Bekijk dan de video hieronder!

Welke expertise kies jij?

Het werk is divers en nooit saai. Zo werk je de ene dag in een zorgcentrum of tandartspraktijk, sta je de andere dag op een schip aan onderhoud of storingen te werken of ben je actief bij consumenten thuis om ze na jouw bezoek met een glimlach achter te laten. Overal verzeker jij de klant van een optimale ervaring en kwaliteit van producten.

Werken binnen jouw eigen regio

Als Servicetechnicus heb je altijd je eigen bus voor de deur staan waarmee je gemakkelijk vanuit huis richting de klant rijdt. Via je eigen laptop en telefoon bestel je gemakkelijk gereedschap en producten. Er wordt zelfs gezorgd dat deze producten de volgende ochtend klaarliggen in jouw bus, zodat jij je alleen nog maar hoeft te focussen op jouw opdrachten.

De omgeving waarin Miele opereert, verandert met de dag. Jij groeit met deze veranderingen mee. Binnen óf zelfs buiten je vakgebied stimuleren we jouw ontwikkeling en bieden wij tal van doorgroeimogelijkheden. Zo kunnen we samen voor het hoogst haalbare gaan.

Wat wij jou bieden!

Goed salaris
Doorgroeimogelijkheden
Werken met kwaliteitsproducten
Werken in eigen regio

Kom jij ons team versterken?

In onderstaand overzicht vind je de onze openstaande vacatures binnen regio’s. Zit jouw regio of expertise er niet tussen maar wil je toch onderdeel uitmaken van Miele? Stuur dan een open sollicitatie naar debra.devries@miele.com

Vacatureoverzicht

Meer weten?

Neem contact op