Deel vacature

Solliciteren

Sales Advisor

Amsterdam | Retail

Introductie

Midden in Amsterdam, in één van de mooiste winkelstraten in Oud-Zuid, draait alles om het uitdragen van de beleving van Miele en haar producten. Jij dompelt de bezoeker onder in de wondere wereld van Miele en haar high-end technologische apparatuur. Onder het genot van een hapje van onze eigen Miele Chefs, natuurlijk.

In het gloednieuwe Miele Experience Center in Amsterdam kunnen onze consumenten zien én ervaren wat Miele te bieden heeft in zowel het keukendomein als op het gebied van wassen, drogen en reinigen.

Klinkt goed? Is je interesse gewekt en heb jij ervaring als Sales Advisor van een premium merk? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Sales Advisor bij Miele stap je op elke bezoeker af die de winkel binnenloopt en zorg je dat de klanten de ultieme Miele beleving krijgen. Deze beleving staat centraal, maar met jouw commerciële talent garandeer jij een altijd stijgende omzet. Je demonstreert onze state of the art producten. Jij voorziet de klanten van de overheerlijke creaties die door de Miele Chefs bereid worden en je overtuigt de klant met culinaire hoogstandjes van de onmisbaarheid van de apparatuur van Miele. Je speelt een belangrijke rol in de perfect georganiseerde evenementen en je weet als geen ander wat nodig is om de klanten he-le-maal in de watten te leggen. Staat de apparatuur er niet zo spik-en-span bij als je van Miele mag verwachten? Jij fixt het zo snel dat geen bezoeker de kans krijgt het op te merken.

Wie ben jij?

Mensen inspireren is je op het lijf geschreven. Jij weet wat werken voor een premium merk betekent, namelijk service van het hoogste niveau en jij doet alles voor klantbeleving. Met jouw commerciële drive worden targets altijd behaald. Jij bent een geweldige collega en werkelijk iedereen wil met jou samenwerken. Jij bent energiek, enthousiast en een pietje precies als het om de uitstraling van de winkel gaat.

Ook heb je…

• minimaal 2 jaar ervaring als Sales Advisor voor een premium merk

• minimaal mbo werk- en denkniveau

• kennis van de Engelse taal

• geen lange weg af te leggen naar Amsterdam

• in het weekend tijd om te werken

Wat bieden wij?

Bij Miele investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers. Met onze cursussen, trainingen en workshops ontwikkel je jezelf zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Er is meer! Ook bieden wij:

• Een goed salaris

• Een premievrij pensioen

• Veel flexibiliteit en vrijheid in je werkzaamheden

• Een deur tot deur reiskostenvergoeding

• Aantrekkelijke bonusregeling

• Een fitnessvergoeding

In het kort over ons

Bij Miele leveren we niet alleen producten van de beste kwaliteit, maar staan ook innovatie, design, duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel. Met ons motto ‘immer besser’ weten we al onze apparatuur iedere dag te verbeteren. Wist je dat wij als enige fabrikant in onze branche producten testen op een zeer lange levensduur? En dat we een echt familiebedrijf zijn dat al sinds 1899 bestaat?

Wij geloven in kwaliteit. Dus ook in die van jou. Miele stimuleert daarom haar medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Wereldwijd werken er zo’n 20.000 mensen voor Miele. Hiervan werken er ongeveer 300 in Nederland. Dankzij jou en je collega’s worden onze klanten ontzorgd, geïnspireerd en kunnen ze nóg meer van het leven genieten.

Is deze functie je op het lijf geschreven?

Laat dan vandaag nog je reactie achter via de sollicitatiebutton! Heb je nog vragen over de vacature of over het sollicitatieproces? Afke, Miele Recruiter, helpt je graag verder via telefoonnummer 06 34 55 72 64 of afke.lammers@miele.com.

Solliciteren