Welkom in het Miele Experience Center Amsterdam

Hartje Amsterdam, in één van de mooiste winkelstraten is het gloednieuwe Miele Experience Center geopend!

Alles draait in dit innovatieve winkelconcept om het uitdragen van de beleving van Miele. Consumenten kunnen op hun gemak het assortiment bekijken en uitproberen. Onze eigen Miele Chefs geven live kookdemonstraties en er staat op elk uur van de dag iets lekkers klaar. In onze nieuwe winkel stap je zo de wereld van Miele in.

In het Miele Experience Center staan, zoals je van Miele gewend bent,  innovatie, design, duurzaamheid en natuurlijk hoogstaande kwaliteit bovenaan.

Wij zijn op zoek naar jou!
Heb jij talent om de consument te inspireren en het enthousiasme om de Miele beleving over te brengen? Dan ben jij wellicht op korte termijn onderdeel van ons Experience Team!

Het talent heb jij, de tools krijg je natuurlijk van ons. Met je team organiseer je kookdemonstraties, wijnproeverijen en verleid je de consument met een versgebakken croissantje. Uiteraard maak je hierbij gebruik van onze top of the bill apparatuur.

Jij draagt bij aan het succes van Miele. Wij investeren in jou! Door middel van cursussen, trainingen en workshops stimuleren we jouw ontwikkeling. Zo maken wij samen met jou de “Immer Besser” belofte waar!

Al een sneakpreview?
Bekijk de beelden en neem alvast een kijkje achter de schermen van onze nieuwe winkel. Lijkt het je wat en zie je jezelf er al staan? Geef uiting aan je enthousiasme en solliciteer dan op één van de openstaande vacatures. Wie weet mogen wij je binnenkort verwelkomen als lid van het Miele Experience Center Team!

Miele op Lowlands

Heb je onze Powerwash gezien op Lowlands? Of heb je ons gemist? Beleef hier je Lowlands throwback momentje!

Benieuwd hoe het Experience Center in Amsterdam er uit ziet?

Meer weten?

Neem contact met ons op