Deel vacature

Solliciteren

Freelance kok

Amsterdam | Retail

Introductie

Mis jij als zelfstandig werkend kok een team van vakfanatiekelingen, werkzaam in diverse keukens, waarmee je kennis uit kunt wisselen? Wil jij samenwerken met de culinaire top van Nederland, onder anderen sterrenchef Onno Kokmeijer? Vind jij niets leuker dan het demonstreren van jouw kooktalent en sta je graag in direct contact met de gast? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Jij kookt voor onze consumenten en zakelijke klanten, jouw gasten in het nieuwe Miele Experience Center op de Van Baerlestraat in Amsterdam. Jij geeft, samen met een team, live kookdemonstraties en waarmee je de consument of de zakelijke gasten ter plekke laat zien hoe zij met behulp van de Miele apparatuur een topgerecht kunnen serveren. Je neemt de leiding in kookworkshops waarbij je de consument op een creatieve manier traint op het gebruik van de allernieuwste, state of the art Miele apparatuur. Je schrijft je eigen recepten, denkt mee over de invulling van live cooking en de workshops en verzorg je de voorbereiding van deze evenementen.

Je komt te werken in een team van 18 koks, aangestuurd door de Head of Miele Events & Miele Culinary Institute.

Wie ben jij?

Jij bent creatief en zit boordevol inspiratie voor goede recepten en thema’s voor workshops. Jij zet jouw talent in om de gasten enthousiast te maken over de Miele apparatuur. Je werkt georganiseerd en precies, want de gasten kijken jou letterlijk op de vingers. Jij bent een inspirator en vindt niets leuker dan jouw passie voor alles wat met eten te maken heeft, over te brengen op de consument. Daarnaast ben jij:

• Een ervaren kok, met minimaal 2 jaar werkervaring

• Beschikbaar voor minimaal 8 uur per week op freelance basis

• Woonachtig in of rondom Amsterdam

• In het bezit van goede kennis van wet- en regelgeving inzake voedselveiligheid (HACCP)

Wat krijg je ervoor terug?

Werk waar je trots op mag zijn. Wij geven jou volop vrijheid om van jouw functie een succes te maken.

Miele investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers en begeleidt ze in hun ontwikkeling. Met onze cursussen, trainingen en workshops ontwikkel je jezelf zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Er is meer! Ook bieden wij jou:

• Een team van topchefs als collega’s

• Uitgebreide training op de nieuwste Miele apparatuur

• Veel vrijheid en de mogelijkheid jouw eigen werktijden te bepalen

• De leukste collega’s van Nederland

In het kort over ons

Bij Miele leveren we producten van de beste kwaliteit. Met ons motto ‘immer besser’ weten we al onze apparatuur iedere dag te verbeteren. Wist je dat wij als enige fabrikant in onze branche producten testen op een zeer lange levensduur? En dat we een echt familiebedrijf zijn dat al sinds 1899 bestaat? Naast kwaliteit hecht Miele veel waarde aan techniek, comfort, design en service.

Wij geloven in kwaliteit. Dus ook in die van jou. Miele stimuleert daarom haar medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Omdat jij de expert bent, geven we jou graag eigenaarschap over je eigen taken. Wereldwijd werken er zo’n 20.000 mensen voor Miele. Hiervan werken er 310 in Nederland. Dankzij jou en je collega’s worden onze klanten ontzorgd, geïnspireerd en kunnen ze nóg meer van het leven genieten.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Laat dan vandaag nog je reactie achter via de sollicitatiebutton! Heb je nog vragen over de vacature of over het sollicitatieproces? Afke, Recruiter, helpt je graag verder via tel. 06 34 55 72 64.


Solliciteren