Field Service Engineer

Een Miele pionier

Werken bij Miele betekent dat je werkt met prachtige kwaliteitsproducten. Je kent ons van de wasmachines en drogers, maar ook van de stoomovens, inductiekookplaten met afzuiging en wijnklimaatkasten. We zorgen in de zakelijke markt en in de zorg ook voor schone was en vaat en gedesinfecteerde en gesteriliseerde instrumenten. Onze apparaten hebben een lange levensduur, zijn duurzaam in het gebruik en staan via het internet in verbinding met elkaar.  

Een fantastische Miele-ervaring
Een Field Service Engineer bij Miele denkt in (totaal)oplossingen en verleent topservice. Dit betekent dat je heel goed begrijpt waarmee je het beste kunt helpen. Soms is dat een reparatie, soms een goed advies en soms is het een nieuw product. Jij bent het gezicht van Miele en je neemt graag de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Zo verrassen we onze klanten elke dag weer met een fantastische Miele-ervaring. Je werkt voor een merk waar je oprecht trots op kan zijn!

Lekker werken
Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij lekker kan werken!
Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je gaat dagelijks in volledige uitgeruste servicebus naar onze klanten. Heeft de klant een complexe vraag? Dan kun je altijd rekenen op de technisch specialisten of collega’s van ondersteunende teams die voor je klaar staan om je te helpen. Want zo doen wij dat, wij staan voor elkaar klaar. 

Nieuwsgierig hoe jouw werkdag als Field Service Engineer eruit ziet? Bekijk dan snel de video's!

Wat wij jou bieden!

Goede arbeidsvoorwaarden
Voor het verlenen van topservice mag je ook iets van ons verwachten. Je maandsalaris is meer dan marktconform en daarbij betalen wij jouw pensioensopbouw. Dat is fijn, toch? Ook krijg je na je jaarcontract direct een vast contract. Je krijgt volop de ruimte om als professional te groeien in de richting die bij je past. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren of ontwikkelen tot technisch trainer of leidinggevende. Je krijgt een volledig uitgeruste servicebus waarmee je naar de klant rijdt. Via je laptop en smartphone bestel je eenvoudig gereedschap en producten. Deze liggen de volgende ochtend klaar in jouw bus. Als je bij Miele werkt, wil je natuurlijk ook zelf thuis die fantastische Miele-ervaring beleven, dus je krijgt een hele flinke korting op onze apparaten.

Offer
Field Service Engineer Domestic Patrick vertelt
Field Service Engineer Professional Ed vertelt

Enthousiast geworden?

Je bent van harte welkom om te solliciteren. Hieronder de vacatures die wij momenteel hebben. Wij zijn altijd op zoek naar goede collega’s. Mocht je vragen hebben over de vacature bel of app dan met onze Recruiter Ingrid Cornelissen via 06- 28 26 63 55. 

We maken het solliciteren graag makkelijk voor je. Je kunt reageren via de sollicitatieknop of een oriënterend (online) koffiemoment plannen via de button rechtsonder. 

Vacatureoverzicht

Meer weten?

Neem contact op
Plan kennismaking
Meer weten over werken als Servicetechnicus bij Miele? Plan dan een vrijblijvend koffiemoment in via Teams met een van onze collega’s.
Jouw afspraak:
Selecteer een beschikbare datum, 16.00 - 17.00, 17.00 - 18.00
sluit venster